26 Mars Atelier Choco’Japon – planetgout

Hisayuki Takeuchi, cook master

Elisabeth Paul-Takeuchi‘s insight:

C’est l’événement de ce printemps, rendez-vous à la Maison Kaiseki avec Planet goût, pour découvrir les créations au chocolat du chef Hisayuki Takeuchi à la maison Kaiseki.
Suivez le lien, pourléchez les babines…

See on www.planetgout.com

About elisabethpaultakeuchi

J'aimais la littérature. Aujourd'hui je laisse sur la toile des petits bouts de ci, des petits bouts de ça. Je reste sur les traces des auteurs passés, et je trace mes propres méridiens. Pas sûre quand même qu'ils soient assez longs pour vous y perdre.
Aside | This entry was posted in Cuisine japonaise, pâtisserie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 26 Mars Atelier Choco’Japon – planetgout

  1. Pingback: 26 Mars Atelier Choco’Japon – planetgout | Nouvelle cuisine japonaise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s