Calvados. À Lisieux, Nicolas Letellier produit bio – Ouest-France

See on Scoop.itGastronomie et alimentation pour la santé

Ouest-France
Calvados. À Lisieux, Nicolas Letellier produit bio
Ouest-France
Puis en 2011, alors que les animaleries ont bouleversé le marché, c’est le changement de cap et la reconversion en agriculture bio.

See on news.google.com

About elisabethpaultakeuchi

J'aimais la littérature. Aujourd'hui je laisse sur la toile des petits bouts de ci, des petits bouts de ça. Je reste sur les traces des auteurs passés, et je trace mes propres méridiens. Pas sûre quand même qu'ils soient assez longs pour vous y perdre.
This entry was posted in micro-climat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s